​LØBEHJUL & WAVEBOARD          sKATEBOARD & LØBEHJUL           cYKEL          cOMBI          uNIVERSAL

Løbehjulsstativ til smart og effektiv løbehjulsparkering

​Scroll ned for at se billeder af stativer til løbehjul

Parker dine løbehjul i et praktisk og slidstærkt løbehjulsstativ, og få bedre styr på dine løbehjul. Undgå at børnenes løbehjul ligger og flyder i en bunke eller er spredt ud over hele skolegården eller gårdarealet med en pladsbesparende stativ til løbehjul, der samtidig sikrer imod tyveri og unødig slidtage.

Hos Scooterracks123 er vi eksperter i løbehjulsparkering, og kan designe løsninger til ethvert behov. Vores medarbejdere er særligt erfarne inden for opfindsomme løsninger og stativer til løbehjul, som gør både børn og voksne glade.

Stativ til mange løbehjul

Særligt på skoler og i institutioner er der ofte behov for løsninger til opbevaring af mange løbehjul. Mange oplever netop en markant stigning i antallet af løbehjul i dagligdagen, og det kan vi hjælpe med til at sikre. Med et specialfremstillet løbehjulsstativ kan du sikre løbehjulene imod tyveri, samt holde bedre styr på parkeringen.​

Med en paktisk løbehjulsparkering kan børnene også bedre holde styr på deres eget løbehjul, samt hvor de kan finde det i pauserne og efter skole. Det giver gladere børn og løbehjulene holder længere.​

Løbehjulsparkering til gode priser

Vi samarbejder ofte med boligforeninger, skoler og kommuner, hvor vi giver tilbud på løbehjulsstativer til en samlet lav pris. Vi sørger for montering af løbehjulstativerne, og vi kan også designe og producere specialløsninger, som passer præcis til de behov, som du må have. Ring og lad os høre hvilke behov du eller din forening har, og så giver vi en god pris på løbehjulsparkering. 

Se folderen for modellen

Kontakt os og hør mere om vores løsninger inden for parkering af løbehjul

Vi er eksperter i produktion og montering af stativer til løbehjul. Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller vanskelig. Vores løbehjulsstativer er af dansk design og bygges i solide materialer i den farve, som du ønsker. 

Ud over parkeringsløsninger til løbehjul kan vi naturligvis også designe stativer til parkering af skateboards, waveboards og cykler. Så kontakt os på telefon 28 36 63 02 / 23 41 04 02eller ved at sende os en e-mail på info@scooterracks123.com, og lad os stå for din løbehjulsparkering.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder siger​

Interesseret? Så send en forespørgsel

Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan designe en løsning til netop jer, så udfyld formularen og vi vil vende retur snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Johannes V. Jensens Alle 28, 2000 Frederiksberg