​LØBEHJUL & WAVEBOARD          sKATEBOARD & LØBEHJUL           cYKEL          cOMBI          uNIVERSAL

Montering af cykelstativer & løbehjulsstativer - Montering af scooterrack

Mangler din boligforening eller institution nye cykelstativer, så kan vi hjælpe med såvel design samt montering af cykelstativ, og hvis der er behov for stativer til andre former for transportmidler, så tilbyder vi også specialdesignet montering af scooterracks i alle afskygninger. Vi kan levere og montere stativer til parkering af løbehjul, skateboards, waveboards, ladcykler og andet i et design, som passer til netop dine behov, og vi har stor erfaring med anlægning og montering af cykelstativer i hele København samt resten af Danmark.

Få styr på børnenes køretøjer med en montering af scooterrack

Især i København og på Frederiksberg oplever vi en stigning i antallet af forskellige transportmidler til børn og unge. Men de mange løbehjul, skateboards og lign. kan være vanskelig at parkere, både så det ser pænt og ordentligt ud, og samtidig så de også mindsker risikoen for tyveri.​

​Med en montering af et scooterrack kan din skole eller boligforening mindske disse køretøjer imod tyveri og unødig slidtage. Vi kan hjælpe med at designe den helt rigtige løsning til dit behov, og kan også levere scooterracks med flere forskellige parkeringsmuligheder. Når du vælger os til at stå for din montering af scooterrack, så får du et dansk produkt, der er praktisk at anvende.

Mange forskellig modeller til montering af cykelstativ

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for montering af et cykelstativ. Her har vi også mange forskellig design og modeller, der kan gøre cykelparkeringer til en drøm. Vi kan sågar også designe et stativ, hvor du kan fastgøre barnevogne og klapvogne, når vi tilbyder montering af cykelstativ. Så hvis du mangler et sted at parkere dit løbehjul, eller bare trænger til bedre cykelparkering, så kontakt Claus på telefon 28 36 63 02 og Brian på 23 41 04 02 eller ved at sende os en mail på info@scooterracks123.com, for at høre mere om montering af scooterrack eller cykelstativer.

Vejledning til montering​

Vores kunder siger​

Interesseret? Så send en forespørgsel

Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan designe en løsning til netop jer, så udfyld formularen og vi vil vende retur snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra jer!​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Johannes V. Jensens Alle 28, 2000 Frederiksberg